02.02.10

Catalunya contra Espanya, el llibre de la veritat

L’argument reflecteix la repressió a que són sotmeses les seleccions catalanes

El periodista Lluís Simon publica el seu primer llibre “Catalunya contra Espanya, El partit interminable” que tracta sobre les repressions polítiques i el joc brut del govern d’Espanya contra l’oficialitat de les seleccions catalanes. En aquests darrers anys, la Plataforma Proseleccions ha obtingut el reconeixement internacional de 20 esports, fet que ha passat l’àmbit esportiu i ha acabat en diferents enfrontaments ideològics.

Per Lluís Simon, actual director adjunt d’El 9 Esportiu de Catalunya i editor d’esports de l’Enciclopèdia Catalana, aquest llibre és el resultat de vint anys de dedicació a la premsa esportiva catalana. El llibre, que forma part de la col·lecció Fora de Joc, el podeu trobar ja a la venda a través del portal web Cossetània Edicions, www.cossetania.com, al preu d’11,80 euros.

La presentació serà el proper 18 de febrer. Des de la Plataforma volem felicitar el Lluís per la seva feina en pro d’una mateixa idea i voluntat que compartim: veure el nostre esport competir oficialment com un país normal.