01.02.10

La Federació catalana de twirling ja té nova seu

El delegat territorial de la Plataforma, Josep Maria Raduà inaugura el nou local

Aquest dissabte, la Federació Catalana de Twirling va inaugurar nova seu ubicada al carrer Felip II nº7 d’Amposta (CP 43870). A l’acte, va assistir Josep Maria Raduà, delegat Territorial de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que va destacar del twirling “l’arrelament social que ha tingut aquests darrers anys a Catalunya tot i ser un esport minoritari” i “el seu seguiment com a selecció catalana a nivell internacional”.

A la roda de parlaments, també van assistir Núria Pla, presidenta de la Federació Catalana de Twirling; Jordi Gaseni, delegat Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya i Manel Ferré, alcalde d’Amposta. La tallada de cinta inaugural va comptar amb el suport d’una àmplia representació de clubs de twirling catalans, destacant els de les Terres de l’Ebre, Valls i Badalona. Amb aquesta nova seu, la Federació Catalana de Twirling avança en la seva gestió i difusió del twirling i la selecció a Catalunya.