29.01.10

La Federació Esportiva Catalana de Twirling inaugura nova seu

L’atenció als clubs i el nou arxiu documental són els principals objectius

La Federació Esportiva Catalana de Twirling comptarà amb una nova seu. Demà dissabte, s’inaugurarà el nou domicili d’aquesta federació reconeguda internacionalment amb direcció al c/Felip II, núm. 7 d’Amposta (Tarragona). La seva presidenta, Núria Pla, afirma que “disposar d’una seu amb totes les condicions necessàries era vital per la correcta gestió de la federació” i respon a la demanda dels clubs catalans per poder dirigir-se a la federació i tenir un arxiu complet de tota la documentació.

D’altra banda, també s’habilitarà un espai pels trofeus aconseguits fins ara per la selecció catalana de twirling.

L’horari d’atenció al públic de la federació serà totes les tardes de 15 a 19h. i els dilluns al matí hi haurà un servei d’informació pels mitjans de comunicació. La inauguració es farà demà a les sis de la tarda.