29.01.10

La Federació Catalana de Tennis Taula estrena nou web

Nova eina de comunicació i projecció per aquest esport

La Federació Catalana de Tennis Taula estrena nou espai web, www.fctt.cat. L’aposta per la proximitat amb els aficionats, esportistes i clubs passa per fer d’aquet portal, una eina potent de comunicació. Un altre dels objectius és la projecció internacional que vol assolir la federació i fomentar aquest esport arreu de Catalunya, informant sobre cursets de formació i en quines instal·lacions es pot practicar.

La Federació Catalana de Tennis Taula, no compta amb una selecció catalana oficial i reconeguda actualment però la seva aposta és clara i ferma. Us animen a tots a que no us perdeu les novetats d’aquest esport en alça gràcies, en part, a la bona feina realitzada per la seva federació.