25.01.10

La selecció catalana de twirling obre un càsting

Els escollits participaran en el Campionat del Món de Noruega

Amb la vista posada al Campionat del Món de Noruega previst pel mes d’agost, la selecció catalana de twirling ja comença a escalfar motors. Amb l’objectiu de fer un bon paper, la Federació Catalana de Twirling ha obert un càsting per poder formar part de la nova selecció que està configurant la seva directora tècnica, Celina Neilson.

Aquest càsting, que tanca el proper 31 de gener, va dirigit a tots aquells federats d’entre 13 i 20 anys que aspirin a entrar a la categoria absoluta. Tots els interessats, han d’enviar un vídeo amb una durada màxima de quinze minuts, explicant per què volen formar part de la selecció catalana i amb una breu demostració dels exercicis i el talent que despleguen sobre la pista.

Per tots aquells interessats en enviar el seu càsting ho poden fer per dues vies de contacte:

Correu electrònic: celinaneilson@gmail.com
Correu ordinari: c/Verge del Pilar, nº5 CP 43870 Amposta (Tarragona)