22.01.10

Catalunya a l’Europeu d’handbol

Austrian Airlines penja un baner publicitari d’un jugador de la selecció al web de l’europea

Així volen els campions”. Amb aquest eslògan es promociona el patrocinador oficial de l’europeu d’handbol, Austrian Airlines a la web oficial del campionat i al de la federació austríaca. El més insòlit però és que aquests campions als qui fa referència són els jugadors de la selecció catalana d’handbol, on es pot veure una fotografia d’un d’ells preparat per llançar la pilota. La imatge en qüestió va ser feta fa tres anys durant la celebració dels Campionats d’Espanya de seleccions territorials disputats a Vigo.

L’anunci ha arribat per sorpresa a la mateixa Federació Catalana d’Handbol que desconeixia totalment la campanya tal com ha confirmat el seu president, Tomàs Moral, en el programa El Món a RAC1. Així doncs, el remitent de la fotografia pertany a Carme Balcells, persona lligada al Club Handbol Joventut Mataró i que sovint col·labora en el departament de premsa.

Catalunya no té encara una selecció reconeguda oficialment d’handbol però potser aquesta notícia és un missatge que ho veurem en el futur. La frase no podria ser més encertada: esperem que ben aviat els nostres jugadors puguin agafar el vol en campionats internacionals.

Per veure el baner publicitari:

– Web oficial: http://www.ehf-euro.com/AUT2010.345.0.html#
– Web Federació Austríaca: http://oehb.sportlive.at/