18.01.10

Eric Olivera es proclama campió del món de country dance

Catalunya triomfa als Estats Units

Amb només 20 anys, Eric Olivera ha guanyat el Campionat del Món de Country celebrat a Nashville (EUA). La Federació Catalana de ball esportiu té motius per estar orgullosa amb aquest triomf de l’Eric que va pujar al podi amb la seva equipació on lluïa el logotip de la Plataforma Proseleccions.

El millor resultat va ser en la prova de line dance classic, una final directa dividida en sis balls i amb un total de set ballarins en pista, que li van atorgar el campionat de country. No va tenir tanta sort en la categoria line dance show case on va quedar segon per darrere l’holandès Maurice Van de Sart. Malgrat tot, l’Eric va imposar-se en dos dels sis balls, el cuban i el novelty, i va fer un excel·lent paper en el vals. Després de Nashville, el primer objectiu es guanyar en show case i poder ascendir a categoria superstar.

Per altra banda, també cal destacar el quart lloc de la Mireia Alonso en categoria femenina superstar.