13.01.10

“L’esportista de la setmana”, nova secció de seleccions.cat

Laia Vidal, capitana de la selecció catalana de futsal, és la primera entrevistada

Any nou, secció nova. “L’esportista de la setmana” ens presentarà cada setmana a un jugador o jugadora de les nostres seleccions. Donarem nom i cognoms a aquells que porten el nom de Catalunya arreu del món. Els joves talents catalans seran protagonistes d’una secció fresca i desenfadada que ens permetrà descobrir aquells esportistes que, tot i no sortir a primera plana encara, tenen un mèrit extraordinari pel seu esforç i dedicació diària. Descobrirem com han arribat fins aquí, quin és el seu dia a dia fora del terreny de joc i què significa per ells, defensar les seleccions catalanes. A la part final, també els sotmetrem a un test personal.

Inaugurem aquest espai de la mà de la Laia Vidal, la capitana de la selecció catalana femenina absoluta de futsal. La Laia ens apropa el futsal i ens transmet l’esperit de la seva selecció: “La clau de l’èxit és sentir els colors de Catalunya i deixar-se la pell” . Amb aquest titular obrim la primera entrevista.

Per llegir-la sencera cliqueu aquí