08.01.10

Euskadi no arriba a la final contra Espanya

El II Torneig Internacional de bàsquet sub-18 Ciutat de Barakaldo no veu l’esperat duel

No ha pogut ser. Euskadi va perdre a la semifinal contra Eslovènia (77-67) i no va arribar a la final per jugar contra Espanya. La segona edició del Torneig Internacional Ciutat de Barakaldo sub-18 de bàsquet arribava amb l’expectativa de poder presenciar un Euskadi-Espanya, el segon després del que es va disputar el 2008.

Aquest cop però, la selecció basca masculina va caure abans d’hora mentre que Espanya va imposar-se clarament a Alemanya (81-65) i va guanyar el Torneig a la final contra Eslovènia (63-62), després de remuntar set punts en els darrers cinc minuts del partit.

Des de la mateixa web de la FEB, es lloa la iniciativa del Torneig i podem llegir literalment: “La gran acollida que va tenir l’any passat aquesta iniciativa, en la que hi van anar seleccions sub-18 femenines i on es va poder veure una gran final entre Euskadi i Espanya, ha fet que es repeteixi l’experiència”. Una demostració més que l’esport és esport.