05.01.10

Les noies fan seleccions a Reus!

Despertaferro de Reus 2- Catalunya 6

El passat dissabte 2 de gener la selecció absoluta femenina de futbol sala, que fa pocs dies es va proclamar medalla de bronze a l’Europeu disputat a Polònia, rere Rússia i República Txeca al pòdium, es va desplaçar per passar tota una jornada a la localitat de Reus, una de les més actives en el moviment proseleccions.

Al matí, les noies de la nostra selecció, que anaven des dels 14 fins als 30 anys, van fer exhibicions i tocs de pilota al Parc Infantil de Nadal, ubicat durant totes les vacances a l’espai que Fira de Reus té a l’avinguda del Comerç de la localitat del Baix Camp.

Després de la matinal amb els infants i els adolescents i d’un bon dinar, a les sis de la tarda, les noies es van desplaçar al Pavelló Olímpic de Reus, on va tenir lloc un encontre amistós entre l’inquiet Club Esportiu Despertaferro de Reus i la selecció nacional de futbol sala que havia brillat dies enrere a Polònia.

Abans de referir-nos als gols i alineacions, des d’aquí volem ressenyar la bona feina de l’eficient delegada de l’equip Marta Luque, així com la presència del vicepresident de la Federació i encarregat del tema internacional Joaquim Bona, desplaçat des de Platja d’Aro, qui va estar acompanyat del delegat territorial de la Plataforma al Camp i l’Ebre Josep M. Raduà, qui va quedar “encantat del joc tot i ser un matx de proves de preparació per al mundial femení del desembre a l’Argentina“. Les noies de la selecció eren de les comarques barcelonines excepte la veterana capitana Laia Vidal, natural de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, al Baix Camp, i que temps enrere havia jugat al Despertaferro, entre altres equips. El resultat final va ser Despertaferro de Reus 2- Catalunya 6.