29.12.09

Euskadi guanya a Catalunya en hoquei gel (1-9)

El tradicional partit de Nadal uneix a dues seleccions amb un mateix objectiu

Partit amb reivindicació el que es va viure al Palau de gel de Puigcerdà per Sant Esteve. La selecció catalana d’hoquei gel es va enfrontar a la d’Euskadi en un partit que va acabar amb victòria basca (1-9). Aquest amistós entre ambdues seleccions va mostrar la bona entesa entre els dos conjunts i va servir per expressar la voluntat de poder jugar partits oficials amb les seleccions nacionals.

Catalunya va apostar per la renovació de l’equip amb jugadors sub-21 i sub18 amb la finalitat de “donar temps de treball per poder buscar bons resultats en el futur”, tal com va expressar el seleccionador Lawrence Sacharuk. Per la seva banda, els bascos van arribar amb ganes de revenja després de la derrota en l’edició anterior (3-5). La forta experiència de l’equip els va permetre treure’s l’espina d’ara fa un any i imposar-se finalment a Catalunya.

Tot i ser un dia festiu, el Palau Puigcerdenc va gaudir d’una mitja entrada i es van poder veure nombroses mostres de suport a la selecció catalana.