23.12.09

Presentació Catalunya-Argentina d’hoquei patins

El millor partit d’hoquei patins possible

Ahir va ser el futbol i aquest diumenge l’hoquei patins. El rival el mateix: Argentina. Aquest matí s’ha presentat al Camp Nou l’enfrontament que hi haurà entre totes dues seleccions i emmarcat dins la Festa del Pati de Reno. El proper dia 27 a les 18:30 Catalunya i Argentina s’enfrontaran en categoria absoluta masculina. Abans a les 17:45 hi haurà una exhibició de patinatge artístic a carrec del Grup Show Reus Deportiu, subcampió del món, i a les 16:30 partit amistós femení entre Catalunya i les Reno All Stars, una selecció formada per jugadores espanyoles, argentines i colombianes. A les 15:00 partit entre equips integrats per quatre jugadors infantils i un/a jugador/a sènior, a les 12:30 Torneig escolar amb partits de nens de 4, 5 i 6 anys, a les 10 míting d’entrenadors a càrrec de Xesco Espar, Blai Carda, Carlos Feriche i Josep Vigueres, i a les 9:30 partits 3×3 amb jugadors alevins. 

L’acte d’avui ha estat presentat per Jordi Torrent, directiu responsable de la secció d’hoquei patins del FC Barcelona, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, David Moner, president de la UFEC, Josep Vigueres, director general de Reno que ha explicat que ”cada any intento portar un Catalunya-Espanya però no em deixen” i Jesús Auré, representant del Consell Català de l’Esport”. El vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez, ha assistit a la presentació en representació de la nostra entitat que és col·laboradora de l’esdeveniment.  
Venda d’entrades a partir d’avui a les Taquilles del FC Barcelona. Pagament només mitjançant targeta de crèdit. Preu de les entrades: 5 euros.

Les acreditacions de temporada del Palau Blaugrana seran vàlides per aquest partit.

Tots amb Catalunya al Palau Blaugrana! Junts, l’acabarem portant!