22.12.09

La Plataforma es suma a la internacionalització del partit

“Una Nació, Una Selecció” es podrà llegir en 7 idiomes diferents

El Catalunya-Argentina ha de ser una bona ocasió per fer sentir la nostra veu arreu del món. Prova d’això és la retransmissió del partit per televisió que es farà a 52 països de tot el món. Des de la Plataforma Proseleccions s’han preparat diferents activitats per internacionalitzar aquest partit. Així doncs, una pancarta de 120 metres de llarg rodejarà bona part de la segona graderia del Camp Nou amb l’eslògan “Una Nació-Una Selecció” traduït a set idiomes diferents: català, argentí, anglès, francès, mandarí, àrab i amazic. L’objectiu és que tot el públic internacional entengui clarament el desig que tenen molts catalans de veure la selecció competir oficialment.

A més a més, els jugadors de Catalunya lluiran en la màniga dreta de la samarreta el logotip de les Seleccions Catalanes, impulsat per la Plataforma. Per amenitzar la festa, també hi hauran globus gegants d’1,20 metres amb el mateix logotip que faran que les graderies siguin una festa. D’altra banda, hores abans del partit també podreu passar-vos per la carpa de la Plataforma instal·lada a l’exterior del camp on us facilitarem tota la informació relativa al partit i a les seleccions catalanes, repartirem material per animar als nostres jugadors i també us convidem a que vingueu i us feu col·laboradors.

Com no pot ser d’una altra manera, també es farà la tradicional foto abans del partit amb tots els jugadors de la selecció catalana i la pancarta Una Nació, una Selecció, moment que podrà viure Jordi Marondo, guanyador del nostre sorteig “Un vídeo, un regal”, que podrà trepitjar la gespa del Camp Nou amb tota la selecció al complet i sentir l’himne dels Segadors des del mateix camp.

Festa de llum i actes previs

Si una cosa tindrà el Catalunya-Argentina d’avui será molta llum i color. Aplicant les tecnologies de nova generació, es faran espectacles de llum i la presentació dels jugadors es farà a l’estil del Barça, enfocats un a un. La ballarina acrobàtica Lorraine actuarà sobre un cable que anirà des de la tribuna al lateral amb un espectacle impactant. La música correrà a càrrec de Teràpia de Xoc, Rosa de Luxemburg i la Companyia Elèctrica Dharma que tocarà “La presó del rei de França”, l’himne oficiós de la selecció catalana que s’escoltarà abans de l’himne nacional dels Segadors.

Coincidint amb les dates nadalenques també es farà una rifa on es sortejaran samarretes de la selecció catalana i argentina de futbol i pilotes de la marca Astore que ha dissenyat exclusivament per aquest partit i que no estan a la venda. Cada butlleta de la rifa costarà 2 euros i hi hauran voluntaris que aniran venent els números per tot el camp. El nom dels guanyadors apareixerà en els videomarcadors del Camp Nou durant el descans.

Prèviament al partit també es rendirà un sentit homenatge a l’excapità de l’Espanyol Dani Jarque que malauradament no va arribar a debutar mai amb la selecció catalana. També es reconeixerà la tasca de l’exseleccionador català Pere Gratacós i de Fèlix Gimeno per la seva dedicació durant més de deu anys a la seleccó femenina. Les activitats als afores del Camp Nou començaran a les 17.30h. on també podreu comprar la nova samarreta Astore de la nostra selección i us animem a donar sang a través dels vehicles que la Federació Catalana de Donants de Sang posarà a disposició. A més, tots aquells voluntaris podrán comprar dues entrades al preu d’una.

Recordeu avui a les 20.30h. tothom al Camp Nou, Catalunya-Argentina de futbol!