21.12.09

Convocatòria Catalunya-Argentina d’hoquei patins

Camps i Barberà donen la llista masculina i femenina

El seleccionador català d’hoquei patins masculí Jordi Camps ha donat la convocatòria pel partit contra Argentina el proper 27 de desembre a les 18.30h. al Palau Blaugrana. El Catalunya-Argentina és el plat fort de la Festa del Patí Reno 2009 que començarà de bon matí amb un torneig aleví 3×3 (9.30h.), i d’altres activitats com una exhibició de patinatge artístic. D’altra banda, el seleccionador català d’hoquei patins femení Josep Maria Barberà també ha donat a conèixer la llista de les deu escollides per enfrontar-se a la selecció All Stars (16.15h.).

A continuació us adjuntem els/les convocats/des per ambdues seleccions:

SELECCIÓ CATALANA MASCULINA

Porters: Jaume Llaverola ( Coinasa Liceo) i Guillem Trabal (Tecnol Reus Deportiu)
Jugadors de camp: Marc Gual i Jordi Bargalló (Coinasa Liceo), Mia Ordeig (FC Barcelona), Titi Roca (Roncato Patí Vic), Roger Rocasalbas (CP Vilanova), Jepi Selva (Sather Blanes), Edu Fernández (Proinosa Igualada), Joan Feixas (Noia Freixenet).

SELECCIÓ CATALANA FEMENINA

Porteres: Laia Salicru (CH Cerdanyola), Laia Vives (CP Voltregà)
Jugadores de camp: Motxa Barceló i Anna Casarramona (CP Voltregà), Maria Rosa Tamburini i Paula Torner (Sant Cugat), Maria Díez (Igualada HC ), Berta Tarrida (CP Vilanova), Maria Majó (Arenys de Munt), Emma Corominas (Masies de Voltregà)