21.12.09

Catalunya i Argentina es concentren abans del partit

Cruyff anima a que els catalans i catalanes donin suport a la selecció

Queden hores pel Catalunya-Argentina i ambdues seleccions ja escalfen motors per demà a les 20.30h disputar el Trofeu Catalunya Internacional. Per la seva banda, la selecció Argentina entrenarà aquesta tarda a les 18h. al Camp Nou amb l’absència de Leo Messi que arribarà després de recollir el FIFA World Player que l’acredita com a millor jugador del món.

La selecció nacional de Catalunya quedarà concentrada demà a partir de les 13h. a l’hotel Plaza de Barcelona i marxaran cap al Camp Nou dues hores i mitja abans de l’inici de partit.

El president de la Federació  Catalana de Futbol Jordi Casals, i el seleccionador català Johan Cruyff van oferir ahir una roda de premsa per animar a venir i gaudir d’un partit on veurem els millors jugadors del món. Cruyff afirma que “els jugadors tenen l’orgull i les ganes de venir a jugar i el públic no els pot deixar de banda” i recorda que “els jugadors actuaran sense primes, només per orgull“. El president Casals ha estat contundent: “Si Catalunya no és capaç d’omplir l’Estadi ens ho haurem de fer mirar“.

Informació del partit

Fotografia d’Ernesto Aradilla