18.12.09

La Plataforma presenta un nou espot amb Cruyff i la FCF

La campanya Un vídeo, un regal et permetrà veure els jugadors des de peu de camp

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Federació Catalana de Futbol han realitzat una campanya de marketing viral mitjançant internet i les seves respectives xarxes socials com el facebook, twitter o youtube. Des del dilluns a la nit córrer per la xarxa una gravació del nou seleccionador català Johan Cruyff contestant via Skype unes preguntes d’un suposat periodista argentí, i no de Maradona com s’ha especulat. L’espot mostra la imatge més íntima del Johan reclamant al públic que faci costat a la selecció el proper dimarts dia 22 contra l’Argentina. La frase final Els argentins van bojos pel partit. Fallaràs tú? pretén fer despertar als nostres seguidors perquè vinguin a la festa. La realització de l’espot és obra de la productora Bonita Films i està enregistrada des del mateix despatx de la Fundació Johan Cruyff.

La campanya iniciada per Cruyff continua després des del web de la Plataforma amb l’acció Un vídeo-Un regal. Tothom que enviï un vídeo a info@seleccions.cat donant la seva opinió sobre l’oficialitat de les seleccions catalanes entrarà en un sorteig per poder viure els instants inicials del partit –formació dels jugadors i himnes- des de la mateixa gespa del Camp Nou.

Veure campanya Un vídeo, un regal