17.12.09

Un vídeo, un regal

Envia el teu vídeo i guanya ser a peu de camp al Catalunya-Argentina!

Tal i com ha fet el seleccionador Johan Cruyff que ha promocionat el Catalunya-Argentina mitjançant l’Skype en una campanya conjunta de la Plataforma i la Federació Catalana de Futbol, ara és el teu moment. La Plataforma segueix la iniciativa de Cruyff i presenta l’acció: Un vídeo-Un regal.

Un vídeo teu donant la teva opinió sobre les seleccions catalanes et pot portar dimarts a viure els instants inicials del partit des de peu de camp: podràs veure els jugadors sortint del túnel de vestidors, escoltar els segadors en un lloc exclusiu i viure l’experiència de ser a la gespa de l’estadi del FC Barcelona.

Els vídeos han de tenir una durada màxima de 30 segons i la Plataforma es reserva el dret de no emetre’ls en cas de ferir sensibilitats. Tots ells es poden enviar des d’ara mateix a info@seleccions.cat.

Dilluns farem el sorteig que determinarà el guanyador/a del concurs!

Un vídeo-un regal! Agafa la teva càmera i no t’ho pensis dos cops!

VEURE VÍDEOS

{youtube}NEQYmq62UA0{/youtube}