17.12.09

Catalunya-Argentina també d’hoquei patins!

El diumenge 27 a les 18:30h al Palau Blaugrana

Aquest nadal Argentina no només serà rival de la selecció catalana de futbol. 5 dies després d’enfrontar-se a la catalana de Cruyff, el dia 27, Catalunya rebrà també l’albiceleste en un apassionant duel d’hoquei patins. El partit serà a les 18:30h al Palau Blaugrana i previament a les 16:00h la selecció catalana femenina s’enfrontarà a les Reno All Stars. Les entrades per aquest gran espectacle costen 5 euros i es poden adquirir a les taquilles del FC Barcelona.

Aprofitant aquest partit es vol també reivindicar un símbol anomenat Llibercat. Aquest va prendre notorietat després de l’expulsió definitiva de Catalunya dins la Federació Internacional per les pressions espanyoles. El símbol llibercat, un jugador aixecant l’stick -com una falç- representa l’anhel de molts catalans de la llibertat esportiva que demanem pel nostre hoquei.