14.12.09

Convocatòria de luxe de Catalunya

Johan Cruyff dóna els 20 convocats que s’enfrontaran a l’Argentina

Aquest matí s’ha fet oficial al Museu Olímpic de Montjuïc els 20 noms dels jugadors que defensaran la nostra selecció el proper dia 22 contra l’Argentina de Diego Armando Maradona. La llista de Catalunya és la següent:

Johan Cruyff ha explicat que ”tothom està molt content de venir”. A dia d’avui només cal acabar de confirmar els dubtes de Cesc i Oleguer a qui Arsenal i Ajax encara no els hi han donat el permís definitiu. Qui també és dubte és Moisés Hurtado que arrossega una lesió. Raúl Tamudo no ha entrat a la llista, Cruyff ha argumentat ”vol donar minuts als jugadors convocats i no es pot cridar a tothom”. Per la seva banda Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol ha explicat que el ritme d’entrades va ”malament” i fa una crida perquè ”el Camp Nou faci goig i fem costat a Catalunya”.

RCD Espanyol: Ferran Corominas, Joan Verdú i Moisés Hurtado.
FC Barcelona: Víctor Valdés, Carles Puyol, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Bojan Krkic.
RCD Deportivo: Sergio González i Albert Lopo.
Getafe CF: Jordi Codina.
València CF: Bruno Saltor.
Sevilla FC: Fernando Navarro.
Racing de Santander: Òscar Serrano.
Real Betis: Sergio García.
Vila-real CF: Joan Capdevila.
Arsenal FC: Cesc Fàbregas.
AFC Ajax: Oleguer Presas i Gabri.