10.12.09

La selecció catalana de futsal femení perd contra Rússia (2-3)

Catalunya es jugarà el bitllet per la final europea davant Galícia

Catalunya ha perdut davant Rússia (2-3) en un partit molt ajustat i ple de sorpreses. La selecció catalana de futsal ha protagonitzat una primera part molt disputada. Catalunya ha marxat al descans amb un favorable 1-0 després d’un gol de la capitana Laia Vidal a falta de quaranta segons per xiular el final. A la represa de la segona part, Maria Xandri ha posat el 2-0 al marcador. Les russes han reaccionat a temps i han encaixat dos gols ràpids que empataven el partit (2-2). Ja al minut 5, han sentenciat l’eletrònic amb un 2-3 i Catalunya no ha aconseguit remontar. Malgrat l’advers resultat, Catalunya ha estat assetjant la porteria rival però la força física de les russes, ha acabat consolidant aquest marcador. El seleccionador nacional Toni Marchal ha declarat: “Estic molt orgullós de l’entrega, actitud i rendiment de totes les jugadores i cos tècnic. Aquesta derrota ens servirà per créixer i afrontar els propers partits”.

Aquest ha estat el segon partit de Catalunya dins el Campionat d’Europa de seleccions nacionals femenines de futbol sala de Pacskow (Polònia). Així doncs, amb una victòria davant Itàlia (15-0) i la derrota contra les russes (2-3), Catalunya jugarà la semifinal contra Galícia, el mateix rival que el Mundial passat. D’altra banda, podreu seguir el partit a través de la web www.futsal.cat. Per més informació i resultats de l’Europeu podeu anar al següent enllaç: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=es&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.gcsirpaczkow.vot.pl/news.php&sl=pl&tl=ca

Alineació inicial Catalunya: 16- Fernanda Strey Pianta, 9- Maria Jimenez (Rio), 12- Patrícia Gimeno Ferrara, 7- Mónica Masero Cuní (Wiki), 14- Mireia Randúa i Virgili.

Alineació segona part: 16- Fernanda Strey Pianta, 4- Laia Vidal Barceló (capitana), 8- Maria Xandri Casas, 7- Mónica Masero Cuní (Wiki), 9- Maria Jimenez (Rio).