10.12.09

Catalunya recupera el model del 76

Presentada l’equipació del Catalunya-Argentina i el ‘Trofeu Catalunya Internacional’

Aquest matí la Federació Catalana de Futbol ha presentat l’equipació que vestirà la nostra selecció el proper dia 22. El model inspirat amb el del 1976 que va portar Cruyff va acompanyat d’unes franges amb les quatre barres a les mànigues on hi llueix el logotip de la Plataforma.

Els pantalons són negres a joc amb les mitgetes on s’hi pot llegir Catalunya. Astore, la marca esportiva que l’ha dissenyat, i la mateixa Federació Catalana de Futbol han deixat molt clar que aquest model és només pel Catalunya-Argentina (se’n faran 2.000 unitats) i s’està treballant per fer-ne un de definitiu que s’adapti encara més als valors catalanistes. Juntament amb la samarreta s’ha presentat la pilota del partit amb els logos de la FCF i l’AFA.

Paral·lelament s’ha donat a conèixer el guardó del partit anomenat ‘Trofeu Catalunya Internacional’ i que anirà a parar a les vitrines d’un dels dos combinats. Obra de Joan Mora simbolitza les quatre barres.

Tot preparat doncs per un espectacle de nivell mundial el proper dimarts dia 22! La setmana que ve Johan Cruyff donarà la llista dels 19 convocats.