04.12.09

Presentació oficial del Catalunya-Argentina

Faríem bon paper al Mundial: la meitat dels jugadors espanyols són catalans”, Johan Cruyff


Que tremoli l’estadi‘, amb aquest original eslògan la Federació Catalana de Futbol ha presentat oficialment aquest matí a la Sala París del Camp Nou el partit del proper dimarts dia 22 de desembre a les 20:30h a l’Estadi. Les entrades, com ja us n’informàvem ahir, van entre els 15 i els 35 euros amb descomptes per col·laboradors i grups de la Plataforma (podeu consultar-ho aquí).

A l’acte hi han assistit: Jordi Casals, president de la Federació Catalana de Futbol, Johan Cruyff, seleccionador nacional català, Anna Pruna, Secretària General de l’Esport i Roberto Mori, cònsol de l’Argentina a Barcelona. Johan Cruyff ha explicat que farà una convocatòria ”curta i amb els millors pel ressó mundial que tindrà i el potencial del rival”. Cruyff espera jugar ”com el Dream Team o com el Barça del Pep que també m’agrada molt”.

L’astre holandès considera que ”Catalunya té un enorme potencial futbolístic. Només cal veure la selecció espanyola, formada la meitat per catalans. Això et pot permetre fer una idea del bon paper que podríem fer en un Mundial”. Jordi Casals, per la seva banda, ha explicat que portar Argentina costa poc més d’1 milió d’euros, però no dubta que ”si l’estadi s’omple la recuperarem i fins i tot tindrem beneficis”.

Xavier Vinyals, president de la Plataforma, ha assistit a l’acte on la Plataforma lluia el seu logo tant en el cartell commemoratiu

del partit com en la imatge del plafó de darrera les personalitats que han parlat. Una demostració de la bona sintonia que hi ha entre totes dues entitats.