01.12.09

Catalunya ja coneix els seus primers rivals per l’Europeu de korfbal 2010

La selecció catalana queda en el grup B amb Bèlgica, Polònia i Escòcia

Bèlgica, Polònia i Escòcia seran els primers rivals catalans al Campionat d’Europa 2010 de Seleccions Absolut que es disputarà del 22 al 31 d’octubre de 2010 a Holanda. El Congrés Anual de la IFK (Internacional Korfball Federation) ha publicat els grups que dividiran a les 16 seleccions en grups de quatre, cadascun segons el rànquing IFK.

Catalunya es troba al grup B que jugarà a la ciutat de Tilburg i la selecció belga, actual subcampiona del món, és a priori el rival més potent. Per la seva banda, Polònia ha quedat 14ª al darrer Mundial i és 17ª al rànquing, mentre que Escòcia debutarà després d’haver-se classificat a través de l’European Bowl.

De la resta de grups destaca l’A que jugarà a Leeuwarden i on hi ha Holanda, Alemanya i Hongria, el C amb la República Txeca i Portugal que jugaran a Almelo i finalment el D on hi ha Rússia i Anglaterra i que es jugarà a la Haia. Només els dos primers classificats de cada grup podran lluitar pels 8 primers llocs del campionat.

GRUP A

Holanda , Alemanya , Hongria, Sèrbia

GRUP B

Bèlgica, CATALUNYA , Polònia, Escòcia

GRUP C

R. Txeca, Portugal, Gal·les, Turquia

GRUP D

Rússia, Anglaterra,  Eslovàquia, Irlanda