30.11.09

Els catalans perden contra la Rep. Txeca (5-2)

La selecció sub-21 de futsal encaixa la primera derrota en l’Europeu UEFS

Primera derrota de la selecció catalana sub-21 de futsal en el Campionat d’Europa UEFS contra la Rep. Txeca (5-2). El seleccionador Juan Antonio Fernández ja alertava abans del partit que “els txecs eren el rival més difícil per la seva experiència i per comptar amb el camp a favor”.

Els catalans van encaixar un 2-0 en el minut 10 que els va portar a remolc tot el partit. Tot i això, la nostra selecció no va rendir-se en cap moment i a la segona part, Marc Paredes per partida doble reduïa la diferència al marcador però els txecs van saber administrar la diferència i finalment va acabar amb derrota catalana. Tomas Fichtner va ser el millor jugador de l’encontre i per part catalana, Javi Sánchez.

El seleccionador Fernández valora que “el nivell de l’equip és més alt del que s’ha vist, però estic orgullós de l’actitud dels jugadors en el que portem de torneig”. Aquesta derrota ha estat la primera dels catalans en l’Europeu i a la vegada, la primera de la selecció sub-21 que tot i debutar en aquest campionat, està fent un paper excel·lent i ha guanyat els dos partits anteriors contra Rússia i Bèlgica.

Catalunya encara té opcions de guanyar el torneig, però les possibilitats són molt remotes ja que els txecs haurien de perdre davant Rússia, probabilitat bastant baixa si tenim en compte que els líders del torneig encara són invictes. Avui a les 16.30 arriba l’últim partit de Catalunya contra França.

República Txeca: Mares, Rott, Fichtner, Cais i Srkal – Bury, Soltys, Kuzma, Had, Lachkovic, Rada, Sikora, Weinhard i Voldan

Catalunya: Bonilla, Lafarga, Paredes, J.Sánchez i Basquens – Herrera, Mingorance, Pau Cid, Flores, Guirado, Abellan i Fargas

Gols. 1-0 min.5 Fichtner; 2-0 min.10 Srkal; 3-0 min. 25 Rada; 3-1 min.27 Paredes; 4-1 min.33 Cais; 5-1 min.36 Rada; 5-2 min.37 Paredes.