27.11.09

Catalunya 4-Bèlgica 3

Demà nova prova contra la República Txeca

Segona victòria en el segon partit de la Selecció Catalana sots-21 al Campionat d’Europa. Els jugadors catalans han tornat ha donar una exhibició de bon joc i de maduresa sobre el camp, demostrant que estan capacitats pero arribar ben lluny. Contra Bèlgica el partit es presentava difícil però l’equip de Juan Antonio Fernandez i Emili Lopez ha demostrat que ha arribat aquí molt mentalitzat, fet molt important, ja que en aquest campionat una sola derrota deixa els equips sense marge d’error.

El conjunt belga s’ha avançat al marcador mitjançant Chantah. Catalunya ha pogut empatar just després per obra de Eric Basquens. Però sense practicament assaborir l’empat, Bèlgica ha marcat dos gols més que posaven el marcador amb un 1 a 3 en contra als sis minuts de partit. A partir d’aquest moment s’han capgirat els papers, i a la segona part, Marc Paredes i després Javi Sánchez, han empatat el partit. Gabi Fargas finalment ha estat qui ha fet pujar el 4-3 al marcador a 9 minuts del final. Som-hi nois!

Demà a les 16:30, partit contra els amfitrions, la República Txeca.

Catalunya. Alex Herrera, M. Paredes, E. Basquens, J. Sánchez i G. Fargas – Bonilla, Pau Cid, Eric Flores, Guirado, Abellán i Lafarga.

Bèlgica. Linmans, Oulichki, Verheyen, Errajel i Martens – Chantah, Bekaert, Walbers, Reekmans i Aouriagel.

Gols: 0-1 min.2 Chantah; 1-1 min.4 Basquens; 1-2 min.4 Verheyen; 1-3 min.6 Oulichki; 2-3 min.23 Paredes; 3-3 min.24 J.Sánchez; 4-3 min.31 Fargas.