26.11.09

Els catalans debuten i guanyen contra Rússia (2-1)

La selecció catalana sub-21 de futsal s’estrena amb victòria a l’Europeu de Praga

Debut amb victòria de la selecció sub-21 de futsal contra Rússia per 2-1 en l’Europeu de Praga (Rep. Txeca). El bon desplegament físic i la tàctica dels homes de Juan Antonio Fernández van poder més que l’experiència russa. Ja en els primers minuts, els catalans dominaven el partit i Sergi Mingorance va propiciar el primer gol en el minut 10 després d’una gran jugada individual (1-0).

La selecció russa va reaccionar i als trenta segons de la represa, Dmitry Minyaev va empatar el partit (1-1). Els russos, conscients que no podien encaixar una segona derrota després de perdre contra Bèlgica, van pujar la intensitat però les constants rotacions dels catalans els van permetre aguantar-la i agafar avantatge amb un segon gol del jugador de Cardedeu, Eric Busquets després d’una gran jugada col·lectiva. Així l’electrònic final mostrava un 2-1 amb victòria de la selecció catalana sub-21 en el seu debut en competició internacional.

D’altra banda, el porter Rubén Bonilla va ser escollit per l’organització com el millor jugador del partit. Avui a les 19h, Catalunya s’enfronta a Bèlgica en la lluita pel podi europeu.

CATALUNYA. R. Bonilla, S. Mingorance, M. Lafarga, J. Sánchez i G. Fargas – Herrera, Pau Cid, Paredes, Eric Flores, Guirado, Abellán i Basquets

RÚSSIA. E. Alexander, Dmitry, Sergey, Alexander i Andrey – Kirill, Mikhail, Nikolay, Sarkhan, Stanislav i Sayutin Alexander

Gols: 1-0 min.10, Sergi Mingorance; 1-1 min.20, Minyaev Dmitry; 2-1 min.32, Eric Basquets