26.11.09

El 13 de desembre fes sentir la teva veu!

En un moment tant important pel nostre país, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol expressar el seu complet suport a la convocatòria de les consultes sobre la independència de Catalunya previstes pel proper diumenge 13 de desembre a 161 municipis catalans.

La Plataforma fa pública la seva adhesió a totes les convocatòries de consultes.

No hi ha dubte que el dret de la gent a votar sobre qüestions importants ha de ser defensat, com defensem des de la Plataforma el dret dels esportistes a poder decidir amb quina selecció volen jugar. A més a més, consultar la població sobre qüestions importants que l’afecten és un pas més cap una democràcia més plena.

D’altra banda, i recordant l’eslògan de la Plataforma UNA NACIÓ UNA SELECCIÓ, resulta clar que, per a aquelles persones i entitats que partim del fet que Catalunya és una nació, el dret a decidir d’aquest poble no només no pot ser qüestionat sinó que ha de ser defensat.

Dit això, animem a tothom a participar i fem una crida a col·laboradors i seguidors a posar-se en contacte, via els enllaços que adjuntem, amb els organitzadors de les convocatòries, i a oferir-se a ajudar al desenvolupament de les diferents consultes del diumenge 13 de desembre i de les altres dates que aniran sortint.

El 13D participa!

Una Nació, una Selecció!

Web: www.referendumindependencia.cat
Correu per donar suport el 13 de desembre: info@referendumindependencia.cat