25.11.09

La Plataforma sorteja una pilota signada per Cruyff

Envia’ns la teva fotografia a info@seleccions.cat

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes us ofereix un regal únic que només podreu aconseguir aquí. El regal del mes de desembre és una pilota Nike de futbol signada pel nou seleccionador català Johan Cruyff. Per aconseguir-la només cal que ens envíeu una fotografia vostra donant suport a les seleccions i l’esport català. A més, també busquem el millor moment del Catalunya-Argentina del proper 22 de desembre i de quina manera el viureu. D’entre totes les fotografies, escollirem la que millor reflecteixi l’esperit de les seleccions catalanes! Envia’ns la teva fotografia a info@seleccions.cat i entra en el sorteig d’una esfèrica amb signatura. Totes les fotografies les publicarem a la revista Selecciona’t i a la mateixa web.

Una nació, una selecció!