24.11.09

Laporta protagonista al Selecciona’t de novembre

El president del Barça aposta per Johan i l’oficialitat de Catalunya

El president del F.C Barcelona, Joan Laporta, en una entrevista concedida al SELECCIONA’T, la revista de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, valora molt positivament una segona equipació del Barça amb les quatre barres: ”m’agrada molt i és una molt bona idea’‘.

Laporta explica també que ”l’oficialitat de les seleccions catalanes no depen del Johan sinó dels polítics”, sobre poder ser a la FIFA argumenta que la problemàtica per estatuts ”és que l’estat espanyol no ens deixa i només hi ha dues vies: que ho acceptin o bé sortir de l’estat espanyol i fer un estat propi’‘.

Del seu futur després del mandat com a president del Barça diu ”em plantejaré després què puc fer pel meu país”. I com a català rebel·la que sovint viu situacions difícils per ser-ho ”no és fàcil viure com a català. Té la seva complexitat i això ho fa tan romàntic i emotiu perquè malauradament en alguns àmbits se’ns discrimina per ser-ho. I si ets desacomplexadament català i dius el què penses, pots patir la intolerància que visc diàriament”.

Veure entrevista sencera