23.11.09

Enric Gimeno, nou seleccionador català de futsal femení

El primer repte serà l’Europeu de Polònia del mes de desembre

El president de la Federació Catalana de Futbol Sala, Jordi Eduardo, ha nomenat nou seleccionador nacional català de l’equip femení a Enric Gimeno, actual President del Club La Perla del Llobregat. Gimeno afronta aquesta nova etapa “amb molta il·lusió i responsabilitat” i convençut que “els resultats seran bons”. El tècnic compta amb una llarga experiència professional i ha entrenat a l’Avinyó, el Gironella B i actualment el Llobregat.

El primer repte serà el Campionat d’Europa de Nova Ruda (Polònia) que es disputarà del 7 al 13 de desembre. Els equips convocats són vuit: Bèlgica, Bulgària, Catalunya, Itàlia, Polònia, Rep. Txeca, Rússia i una selecció convidada pendent de confirmació.

Gimeno donarà la llista de convocades aquest divendres i a priori el que més preocupa és “conèixer el sistema de competició i els rivals que ens trobarem”. L’staff tècnic de la selecció nacional femenina de futsal el completa Toni Marchal com a segon entrenador i actual tècnic del Casa Alcalà del Prat de Llobregat, i la delegada Marta Luque.