20.11.09

La Federació Catalana de Futbol confirma el Catalunya-Argentina pel proper 22 de desembre

Pendents de la decisió de la FIFA per a poder veure a Maradona a la banqueta

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i l’Associació de Futbol Argentí (AFA) han tancat l’acord definitiu que comporta l’enfrontament d’ambdues seleccions el proper 22 de desembre al Camp Nou. Al duel Catalunya-Argentina també es suma el Cruyff-Maradona que permetrà veure el retorn de Johan a les banquetes després de tretze anys.

A l’altra banda, un altre mite Maradona, pendent de la decisió final de la FIFA si decideix ajornar la sanció de dos mesos al Pelusa per haver insultat a la premsa. L’AFA vol que la prohibició comenci a partir de l’1 de gener per poder veure la imatge més potent dels darrers temps: Johan Cruyff i Diego Armando Maradona sobre la gespa del Camp Nou.

Així doncs, el 22 de desembre podrem veure un Catalunya-Argentina per tercer cop a la història. Els seus precedents es remunten el desembre del 2004 que va acabar amb un 0-3 amb gols de Scaloni, Maxi i Galletti; i el maig del 2008 on Lavezzi va decidir pels argentins en el minut 73.

Amb el contracte firmat sobre la taula, la FCF posarà a la venda pels propers dies les entrades a falta d’un mes pel partit de l’any.