20.11.09

Aquest dissabte, els millors moments de l’Open Internacional de Futvòlei al Canal 33

La televisió catalana aposta per apropar aquest esport a tots els seus espectadors

El Canal 33 oferirà demà dissabte a les 15.30h. un resum de 40 minuts dels millors moments de l’Open Internacional de Futvòlei celebrat al Vendrell el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. En aquest especial, podrem veure el darrer set de la final masculina i femenina, el debut de la selecció catalana en un torneig internacional i també el moment de la polèmica generada per l’absència de la selecció espanyola en un torneig on havien confirmat la seva assistència prèviament.
L’emissió estarà locutada pel periodista Xavi Lorente acompanyat de l’experta en la matèria Clàudia Graner, directora de Relacions Internacionals de la Federació Internacional de Futvòlei.

A tots aquells que no veu poder anar al Vendrell i als qui voleu tornar a veure a les millors seleccions de futvòlei sobre la sorra de la Platja del Riuet (Coma-ruga), teniu una cita aquest dissabte 21 de novembre a les 15.30h al Canal 33.