19.11.09

Guardiola, Masip, Esteller, Carda, Malo i Moya, Premi President Companys 2009

L’acte d’entrega serà el 10 de desembre a l’INEFC

Un jurat independent integrat per personatges de reconegut prestigi dins el món de la política, l’esport, la comunicació i la societat catalana han decidit atorgar avui el V Premi President Companys 2009, que concedeix anualment la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, als 6 capitans que l’any 1999, ara fa 10 anys, van fer el 1r spot de televisió demanant l’oficialitat de les Seleccions Catalanes per fer costat a la iniciativa que va dur més de mig milió de signatures al Parlament.

Josep Guardiola -capità de la Selecció Catalana de futbol-, Roger Esteller -capità de la Selecció Catalana de bàsquet-, Enric Masip -capità de la Selecció Catalana d’handbol-, Santi Carda -capità de la Selecció Catalana d’hoquei patins-, Albert Malo -capità de la Selecció Catalana de rugbi- i Xavi Moya -campió del món de kickboxing representant Catalunya- rebran el guardó el proper dia 10 de desembre a les 20h. a l’INEFC. El vicepresident del Govern, Hble.Sr.Josep-Lluís Carod-Rovira els farà entrega de sis repliques del tradicional Premi Companys obra de l’escultor Antoni Marqués.

El jurat d’aquest any ha estat format per les següents persones: M.H. Sr. Ernest Benach, President del Parlament de Catalunya i president del Jurat, Anna Pruna, Secretària General de l’Esport de la Generalitat, Carles Macián, Director Consell Català de l’Esport, Ignasi Doñate, Director General de Projecció Exterior de l’Esport, Jaume Llauradó, President d’Honor Plataforma Proselec. Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, President Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavi Torres, Secretari Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, Vicepresident Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Gerard Martret, Membre de la Junta Executiva Assoc. Joves Empresaris Catalunya, Jordi Porta, President Òmnium Cultural, Pere Sust, Comitè Olímpic Català, Jordi Soto, Director de la Fundació Catalana per a l’ Esport. Jordi Cortada, Cap d’Esports Avui, Jordi Iturria, Cap d’Esports Catalunya Ràdio, Joan Batllori, Cap d’Esports COM Ràdio, David Torras, Cap d’Esports El Periódico, Pep Riera, Director El 9 Esportiu, Dagoberto Escorcia, Cap d’Esports La Vanguardia, Francesc Aguilar, Subdirector Mundo Deportivo, Manel Serras, El País, Xavier Puig, Cap d’esports RAC1, Joan Vehils, Director Sport, Josep Mª Farràs, Cap d’Esports TV3, Vador Lladó, Presentador acte Premi President Companys 2009, Xavier-Albert Canal, Premi President Companys 2008 i Joan Ricart, Premi President Companys 2007.

El Premi President Companys anteriorment ha recaigut a mans de Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge (2005), Oleguer Presas, exjugador FCBarcelona (2006), Joan Ricart, president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling (2007) i Xavier-Albert Canal, president de la Federació Catalana de Rugby (2008).

Descarregar vídeo
Si teniu problemes per descarregar el vídeo heu de fer clic amb el botó dret del ratolí sobre l’enllaç i seleccionar l’opció “guardar l’enllaç com…”