18.11.09

La Federació Catalana de Futbol vol renovar l’equipació oficial

La Plataforma llança una enquesta perquè digueu la vostra

Després de la presentació de Johan Cruyff com a nou seleccionador català de futbol, la junta directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ja té fixat un altre objectiu: renovar l’equipació oficial. Actualment, la samarreta és de color negre amb dues franges grogues als laterals i les quatre barres en ambdós costats. El nou disseny passa per quatre opcions: mantenir el color negre; la blanca que lluïa Cruyff quan va debutar amb Catalunya contra Rússia el 9 de juny de 1976 al Camp Nou; inspirada amb les quatre barres de la senyera; o bé dissenyada per algun català famós lligat al món de l’art i la moda.

Si voleu donar la vostra opinió, us convidem a participar de l’enquesta d’aquest mes on precisament us donem aquestes quatre opcions. El resultat de les votacions el farem arribar a la Federació perquè tingui en compte el parer de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i els seus col·laboradors.

El 22 de desembre podrem veure la selecció disputar el Catalunya-Argentina amb la nova equipació. T’ho perdràs? Vota ara i ajuda’ns a escollir la millor opció.

Junts l’acabarem portant!