17.11.09

Gardos guanya el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula

La Plataforma dóna el seu suport al tennis taula català

Robert Gardos es va proclamar campió del 23è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula, celebrat aquest dissabte al Pavelló de La Salle de Barcelona. Aquest trofeu, compta cada any amb vuit dels millors palistes del rànking mundial, entre els quals també hi havia el Campió de Catalunya, Oriol Monzó com a convidat.

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha estat col·laboradora i patrocinadora d’aquest torneig consolidat internacionalment amb la intenció de donar suport al tennis taula català i a la bona gestió feta per la Federació Catalana de Tennis de Taula (FCTT). A l’acte va assistir el vicepresident de la Plataforma, Sergi Blàzquez, així com l’expresident de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, el qual va baixar a pista per donar el servei d’honor.

Així doncs, el pavelló La Salle, guarnit amb pancartes i rètols de la Plataforma, va ser el lloc idoni per veure tennis taula de nivell. L’austríac Robert Gardos (bronze en l’europeu del 2008), es va imposar a l’alemany Dimitrij Ovtcharov en una còmoda final (3-0). Ovtcharov, tot i ser un dels millors europeus del món i ocupar el lloc número 13 del rànquing de la ITTF (Federació Internacional de Tennis de Taula), va pecar de la seva joventut, només té 20 anys. Prèviament, Gardos va superar en semifinals al seu compatriota d’origen xinès Chen Weixing, oferint espectacle i diversió a tota la grada.

D’altra banda, Oriol Monzó (Bombons Blasi Xaloc Olesa) va caure en quarts de final davant Ovtcharov.

Així doncs, el Ciutat de Barcelona ha cimentat el seu prestigi internacional amb la participació dels millors palistes del panorama mundial d’aquest esport. I és que des de la seva primera edició, el 1983, jugadors com Gua Yuehua, de la Xina, o bé els suecs Mikael Appelgren o Jan Ove Waldner, entre altres, han passejat el seu talent sobre les taules de la Ciutat Comtal.

Fotografies cedides per Ernesto Aradilla
http://www.flickr.com/photos/ernesto67/sets/72157622681928591/