16.11.09

Ja es coneix la selecció catalana sub-21 de futsal que disputarà l’europeu de Praga

El campionat suposa el debut dels homes de Fernández

Ja es coneix la llista de convocats de la selecció catalana de futbol sala, esport on Catalunya està reconeguda oficialment, pel proper Campionat d’Europa sub-21 de Praga (Rep. Txeca), que es disputarà del 23 al 29 de novembre. Aquest europeu significa el debut de la selecció catalana sub-21 en un torneig oficial. Abans, només havia disputat un quadrengular (Bèlgica, Flandes, França, Catalunya) el mes de març a Bèlgica on els catalans vam proclamar-nos campions.

Juan Antonio Fernández afirma que “aquest Campionat Europeu és molt important ja que la selecció sub-21 és el futur del futbol sala català i per tant hem de treballar amb ell”. D’altra banda, els rivals seran quatre: Bègica, França, Rep. Txeca i Rússia. Fernández creu que Rússia és “el rival més fort ja que compta amb 1.000 llicències davant la trentena de Catalunya” i també la Rep. Txeca perquè “és un equip molt físic i juga a casa”.

Així doncs, la llista definitiva dels 12 jugadors que jugaran sota les ordres de Juan Antonio Fernández i Emilio López, és la següent:

Eric Flores, Marc Paredes, Eric Busquets (Cardedeu)
Javier Sánchez, Marc Lafarga (La Garriga)
Rubén Bonilla (Masquefa)
Miguel Guirado, Sergi Mingorance (Platja d’Aro)
Alex Herrera, Gabriel Fargas (Ripoll)
Daniel Abellán (Campdevànol)
Pau Cid (Amposta)