16.11.09

Catalunya contra Argentina el 22 de desembre

Cruyff debutarà contra l’albiceleste

La Federació Catalana de futbol va per feina i en els propers dies farà oficial l’acord amb Argentina perquè sigui el proper rival de Catalunya el 22 de desembre al Camp Nou. Cruyff s’estrenarà com a entrenador en un enfrontament on no hi serà Maradona, que casualment ahir -dissabte sí va ser al Calderon al ”Centenari” de la Federació Espanyola de Futbol- va ser sancionat durant dos mesos pels seus insults en acabar el partit contra Uruguai.

Catalunya podrà comptar amb tots els jugadors catalans del Barça que arribaran després del Mundialet de Clubs, l’amistós a Kuwait i la gala del FIFA World Player que tindrà lloc un dia abans.Els únics grans noms que no entrarien a la llista són els dels jugadors que militen a la lliga anglesa que no s’atura per Nadal. Tot i així es parlarà amb Wenger, tècnic de l’Arsenal, perquè deixi viatjar a Cesc que no té partit amb els gunners fins el dia 27. En els propers dies, un cop fet oficial el partit, la Federació Catalana de Futbol informarà sobre la venta d’entrades.

Tots amb la nostra selecció! Junts, l’acabarem portant!