16.11.09

Barcelona, seu del proper mundial de Korfbal

La selecció catalana jugarà a casa

La IKF (International Korfball Federation), a l’Assemblea General cel·lebrada a Deinze, Bèlgica, ahir diumenge, va anunciar que la candidatura guanyadora per acollir el proper Mundial Sots-23 del 2012 ha estat Barcelona. La candidatura catalana competia amb la de Moscou i la de Nova Delhi.

Jan Fransoo, president de la IKF, va comentar que “ha estat una decisió difícil, perquè es tractava de dues grans ciutats amb un molt bon projecte. El que ens ha fet decidir per Barcelona, ha estat l’experiència prèvia de la federació catalana en l’organització d’altres esdeveniments com l’Europa Shield, el ple suport institucional tant de la ciutat de Barcelona com de la Generalitat de Catalunya, i la qualitat i localització de les instal·lacions.”

Per la seva part, Joaquín Blázquez, president de la FCK, va comentar que “enfront teníem uns rivals poderosos, ja que la candidatura russa era econòmicament molt més potent que la nostra”.

El Mundial Sots-23, tindrà lloc durant l’octubre de 2012 a Barcelona. La darrera edició va tenir lloc a Kaohsiung, Taiwan, l’any 2008, on Catalunya va quedar en 5è lloc.

Foto adjunta: Jan Fransoo i Joaquín Blázquez