15.11.09

Brasil rei del futvolei i Catalunya quarta en categoria masculina i femenina

L’Open ofereix nivell i espectacle de categoria

La selecció brasilera, per alguna cosa el futvolei va nèixer allà, s’ha imposat a l’Open Internacional Autoequip que s’ha disputat aquest cap de setmana a Coma-ruga (el Vendrell). La parella masculina canarinha, formada per Diogo i ”Cannigia”, i la femenina, Patricinha i Lana, han estat els millors. La final masculina, contra Alemanya, ha acabat 2 a 0 (15 a 4 i 15 a 6) mentre que en la femenina Brasil B s’ha imposat a Brasil C per 2 a 0 (15-4 i 16-15).

Catalunya, formada per Francesc Riba i Manel Muñoz, ha acabat en quarta posició del torneig en categoria masculina. Els nois han perdut contra els brasilers, guanyadors del torneig, en semifinals per 2 a 0 (15-7 i 15-9) i han caigut també contra França en el partit pel tercer i quart lloc (16-15 i 15-12).

En categoria femenina, Catalunya, integrada per la Sussana Baeza i la Xènia Cantoni, ha acabat també quarta. En semis han caigut contra Brasil C (15-12 i 15-1) i en la final de consulació han quedat quartes al ser derrotades pel Brasil A (15-2 i 15-8).

A l’entrega de premis hi han assistit el Sr. Francesc Aguiló, representant territorial de la Secretaria General de l’esport del Camp de Tarragona, el Sr. Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, el Sr.Joaquin Nin, vicepresident de la Diputació de Tarragona, un representant de l’Ajuntament del Vendrell i el Sr. Jaume Llauradó, president de l’Associació Catalana de Futvolei.