13.11.09

Aquest dissabte: Open Internacional de Futvolei 2009!

Catalunya-Espanya, el plat estrella

Tot preparat per l’Open Internacional Futvolei 2009. La Platja del Riuet de Coma-Ruga (El Vendrell), acull aquest dissabte el torneig internacional on Catalunya debutarà després que l’Associació Catalana de Futvolei hagi estat reconeguda recentment per la Federació Internacional de Futvolei i hagi passat a ser membre de ple dret.

El plat fort és al matí amb el Catalunya-Espanya femení (11:20h.) i masculí (12h.). Ambdós enfrontaments han creat expectació i tant els mitjans catalans com de l’estat espanyol, s’han fet ressò d’aquest partit que es suma als més de 60 Catalunya-Espanya celebrats al llarg de tota la història de l’esport.

D’altra banda, la selecció del Brasil és la més potent a priori ja que compta amb un equip sòlid i amb molta experiència on destaca la parella masculina formada per Frank Meyer i Mateus K.Silva. En total, sis seleccions disputaran aquest Open: Alemanya, el Brasil, Catalunya, Espanya, França i Portugal.

La pista té una grada amb un aforament per 300 persones, zona habilitada pels mitjans de premsa i una carpa annexa de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes on us podreu adreçar per més informació. D’altra banda , l’entrada és gratuïta.

Aquest cap de setmana ajuda’ns a fer història! Vine a gaudir del futvolei en un torneig internacional i de prestigi, on Catalunya competirà oficialment!