11.11.09

Les catalanes coronen el podi del III Open Internacional de Pitch&Putt

La selecció catalana guanya clarament el combinat europeu per 9-0

Millor debut impossible. La selecció catalana femenina de pitch&putt va derrotar clarament el combinat europeu aquest cap de setmana a l’Ampolla en el seu primer partit contra un equip internacional. El combinat europeu, format per andorranes, suïsses i holandeses, no va sumar cap punt i les catalanes van endur-se els 9 punts tant en la prova de fourballs com en la de match play. D’altra banda, el III Open Internacional femení de pitch&putt també va servir per veure debutar les catalanes en categoria individual. Els resultats, novament excel·lents.

El podi va ser totalment català: Marga Robledo (1ª), Pilar Montero (2ª) i Abby Nachson (3ª). A més, el quart lloc també va recaure per la catalana Sílvia Garangou, que tot i només tenir 16 anys ja trepitja fort la gespa del camp. La responsable del Comitè de la Federació Catalana de Pitch&Putt, Dolors Palahí, ha destacat en paraules exclusives per la Plataforma que “Catalunya té un bon nivell però fins ara no havia tingut l’oportunitat de lluir-se” i també agraeix en nom de la Federació “el bon tracte rebut per l’Ampolla i la seva organització”.

L’única nota negativa va ser el fort vent que va bufar durant tot el cap de setmana. Malgrat tot, la selecció catalana femenina de pitch&putt, esport reconegut oficialment, va saber sobreposar-se a les adversitats, fins i tot les climatològiques.