11.11.09

Catalunya participa en el Torneig Internacional de Flandes

La s’19 de korfbal aconsegueix la medalla bronze

La selecció catalana de korfbal, reconeguda oficialment, torna a casa amb una medalla. El Torneig Internacional de Flandes que enfrontava seleccions potents com Rússia o Anglaterra, va oferir un bon nivell a tots els espectadors.

La selecció s’19 va empatar a 4 punts juntament amb dos equips més però per tanteig va endur-se la medalla de bronze. Els catalans van jugar dissabte contra el combinat belga i van caure derrotats 9-11. El segon partit va ser contra Rússia i va quedar en victòria catalana per 18-15 en un gran partit en atac.

Diumenge, es va disputar el tercer partit contra Anglaterra (quarta classificada en el darrer mundial de la categoria) on novament la nostra selecció es va imposar per 11-13 en un partit que va estar dominat des del principi pels catalans. Bon paper pels jugadors de Rosendo Garcia que tot i empatar per punts amb Anglaterra i Flandes s’han hagut de conformar amb un tercer lloc.

Per la seva banda, la selecció s’16 no va poder imposar-se en cap dels tres partits ja que la joventut i inexperiència del combinat dirigit per Albert Camprubí no els hi va permetre superar cap rival. Així doncs, els resultats van ser: Catalunya 6-14 Flandes; Catalunya 5-11 Rússia; Catalunya 5-6 Anglaterra. D’aquesta manera Catalunya finalitzava en 4a posició el torneig sense haver pogut puntuar però havent demostrat un potencial important i una actitud envejable.

Classificació s’19:
1.- Anglaterra – 4 punts (+11)
2.- Flandes – 4 punts (+3)
3.- Catalunya – 4 punts (+3)
4.- Rússia – 0 punts

Classificació s’16:

1.- Rússia – 4 punts (+10)
2.- Flandes – 4 punts (+3)
3.- Anglaterra – 4 punts (+2)
4.- Catalunya – 0 punts