10.11.09

Presentació de l’Open Internacional de Futvolei 2009

Avui a les 12h es presenta el Catalunya-Espanya

Avui a les 12h es presenta el Torneig Autoequip Open Internacional de Futvolei 2009, tant masculí com femení, que se celebrarà el proper cap de setmana del 14 i 15 de novembre a la Platja del Riuet de Coma-ruga (El Vendrell). L’acte servirà per presentar en roda de premsa el torneig i tots els detalls d’aquest esdeveniment que acollirà un Catalunya-Espanya, i ja en van més de seixanta a la història de les nostres seleccions.

La roda de premsa es farà al Shoko de la Vila Olímpica (Passeig Marítim de la Barceloneta 36-al costat de l’Hotel Arts) i la presentació correrà a càrrec del Sr. Jesús Auré, coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport, el Sr. Jaume Llauradó, president de l’Associació Catalana de Futvolei, el Sr.Jaume Domingo, regidor d’esports de l’Ajuntament del Vendrell, la Sra. Clàudia Graner, directora de relacions internacionals de la Federació Internacional de Futvolei, el Sr.Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions i el Sr.Francesc Hita, promotor de Global Sports Marketing. El conductor de l’acte serà el periodista Vador Lladó.

D’altra banda, també es mostraran les 6 equipacions de les seleccions participants: Catalunya, Espanya, Brasil, Alemanya, França i Portugal. El Torneig Autoequip Open Internacional de Futvolei 2009 és organitzat per l’Associació Catalana de Futvolei i està dins el certàmen de la Federació Internacional de Futvolei on Catalunya és reconeguda des del setembre passat competint així oficialment per primer cop a la història.