06.11.09

La selecció femenina de pitch&putt debuta en una competició

El III Open Internacional és la primera prova de foc

Debut històric de la selecció femenina de pitch&putt. Queden hores per veure en acció la primera selecció catalana de dones debutant en una competició internacional. Avui divendres a les 13.30h, Catalunya disputarà un partit amistós contra un combinat estranger i servirà com a prèvia pel III Open Internacional femení de pitch&putt que es disputarà a l’Ampolla aquest cap de setmana, el primer per les nostres jugadores.

Aquest Open representa la culminació del projecte Any de la dona que des de l’Associació Catalana de Pitch&Putt es porta treballant des de l’any passat. Així doncs, s’ha creat un Interclub femení que ha aplegat al llarg de dotze mesos, un total de 280 jugadores i 26 equips. Tal com afirma la responsable del Comitè, Dolors Palahí, “abans hi havia un interclub mixt però això posava en desigualtat de resultats a homes i dones” i no reflectia l’alt nivell de les catalanes. Palahí afegeix que a aquest interclub s’ha de sumar “un programa d’apadrinament consistent en un curs gratuït de dos mesos a tothom interessat que posteriorment els facilita passar com a membres federats de l’Associació”.

D’altra banda, també s’ha establert un rànquing femení propi d’on van sortir quatre de les sis integrants de la selecció. Les altres dues van ser escollides per una competició a dues voltes. Així doncs, la selecció ha quedat configurada per Pilar Montero, Sílvia Garangou, Núria Dalmau, Mercedes Marco, Margarita Robledo i Abdy Nachson.

Palahí creu que amb aquestes accions i l’establiment d’una selecció femenina “s’estimula el pitch&putt entre les catalanes i es crea escola per poder tenir presència internacional de la mateixa manera que ara es té amb la selecció masculina”.

L’Open es disputarà contra rivals holandeses, suïsses i andorranes i en total hi haurà tres encontres (dos dissabte i un diumenge). Ànims a totes les seleccionades en aquest debut històric!

Divendres 6 de novembre

9 a 13:00 h Entrenament
13:00h Matx Catalunya vs Resta d’Europa (Parelles)

Dissabte 7 de novembre

8:00 Recollida de targetes
8:30 Sortida simultània 1ª volta Open
11:30 Sortida simultània 2ª volta Open
14:30 Lunch
15:00 Matx Catalunya vs Resta d’Europa (Indivuals)
21:00 Sopar de Gala de l’Open a l’Hotel Flamingo de l’Ampolla (Preu 25 euros)

Diumenge 8 de novembre

9:00 Sortida simultània 3ª volta Open
12:30 Cerimònia de cloenda de l’open, entrega de premis i aperitiu