02.11.09

Sud-Àfrica corona el culturisme català

4 medalles de la nostra selecció al mundial de Cape-Town

Les expectatives eren altes i els nostres no van decebre. La selecció catalana de físic-culturisme, esport reconegut, ha sumat quatre medalles en el Campionat del Món UIBBN celebrat a Cape-Town (Sud-Àfrica) del 29 al 31 d’octubre.

Yasmina de Haro s’ha proclamat campiona del món en Bodyform, modalitat a cavall entre el culturisme i l’acrobàcia on s’avalua l’elasticitat i la flexibilitat de cada participant. Yasmina, tot i la seva joventut (només té disset anys), ha aconseguit el seu tercer or en un mundial.

D’altra banda, Antonio Fuentes ha quedat subcampió en Màster 1 (més de 40 anys) i és un excel•lent resultat ja que era el seu debut en una competició internacional. Fèlix Barrachina en categoria de menys de 85kg i Josep Camats en més de 85kg s’han penjat la medalla d’argent i han completat el podi català.

Enhorabona a tots quatre i a la selecció catalana de físic-culturisme!