02.11.09

La Federació Catalana de Futbol confirma oficialment Cruyff

El 9 de novembre la gran presentació

Oficialment confirmat. El proper dilluns 9 de novembre a les 12:30 al Palau de Congressos de Barcelona (Av.Diagonal 661-671) serà presentat Johan Cruyff com a nou seleccionador català en substitució de Pere Gratacós. L’esdeveniment es preveu multitudinari amb una gran presència de mitjans de comunicació i diferents personalitats del país. Johan (25 d’abril de 1947, Àmsterdam, Holanda) va ser jugador del Barça del 1973-1978, fou entrenador blaugrana del 1988 al 1996 i en dues ocasions ha vestit la samarreta de Catalunya. El 9 de juny de 1976 -foto- va disputar un partit contra Rússia al Camp Nou que va acabar amb empat a 1. Anteriorment, el 21 de novembre de 1973, va debutar amb la selecció contra un combinat d’estrelles de la lliga amb victòria catalana per 2 a 1. Amb el seu fitxatge com a seleccionador continua escribint una vida lligada a Catalunya. Gràcies Johan i molts èxits!

Per veure la confirmitat de la Federació Catalana de Futbol podeu clicar aquí.

Una Nació, una Selecció!