02.11.09

Jaume Alguersuari protagonista del mes d’octubre del Selecciona’t

“Quan perdo sóc el pilot català i quan guanyo el pilot espanyol”

El pilot més jove en debutar a la Fòrmula 1 ha tancat la seva primera temporada aquest cap de setmana a Abu Dabi (Emirats Àrabs Units). Jaume Alguersuari és el protagonista entrevistat aquest mes per la revista Selecciona’t. El pilot admet que “Catalunya té dret a competir oficialment” i més tenint en compte que la FIFA té 23 nacions que competeixen sense estat: “Si la llei ho permet no hauria d’haver cap problema”. A més, també remarca el caràcter dels esportistes catalans els quals rendeixen “al 120%” i creu que mullar-se per les seleccions catalanes “depèn de la ciutadania, els polítics i els mateixos esportistes”.

D’altra banda destaca: “Quan perdo sóc el pilot català i quan guanyo el pilot espanyol”. A més, també descobrim la faceta més personal d’Alguersuari com ara la seva passió per la música house i el món dels dj’s o la passió per la gastronomia catalana, especialment la llagosta amb patates.

Aquesta i moltes altres més notícies ho trobareu cada mes a Selecciona’t, revista també descarregable en pdf a la mateixa web.