02.11.09

La Plataforma sorteja una pilota signada per Cruyff

Envia’ns la teva fotografia a info@seleccions.cat

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes us ofereix un regal únic que només podreu aconseguir aquí. El regal del mes de desembre és una pilota Nike de futbol signada pel nou seleccionador català Johan Cruyff. Per aconseguir-la només cal que ens envíeu una fotografia vostra donant suport a les seleccions i l’esport català. A més, també busquem el millor moment del Catalunya-Argentina del proper 22 de desembre i de quina manera el viureu. D’entre totes les fotografies, escollirem la que millor reflecteixi l’esperit de les seleccions catalanes! Envia’ns la teva fotografia a info@seleccions.cat i entra en el sorteig d’una esfèrica amb signatura. Totes les fotografies les publicarem a la revista Selecciona’t i a la mateixa web.


Guanyadora del mes de novembre

flor
La Laia Garcia és la guanyadora de la gorra del pilot Jaume Alguersuari. Enhorabona!

“Aquest estiu vaig anar a Bolívia amb uns amics i vaig veure aquesta foto que em va recordar la senyera catalana. És del Parc Cretaci de Sucre i és una passada! Una nació, una selecció!”

Guanyador del mes d’octubre

L’Arnau Vidal ha guanyat un clínic de ràquetbol amb Víctor Montserrat. Enhorabona!

“Hola em dic Arnau Vidal, sóc jugador d’esquaix i dono el meu suport a qualsevol selecció catalana. Segueixo totes les noticies pel que fa referent al ràquetbol. M’encantaria poder rebre un clínic de part del que es va proclamar campió a París el 9 de setembre. He vist molts partits de ràquetbol per internet, fins i tot, he fet algun campionat a nivell català i europeu (tots a Barcelona ja que eren oberts), però vull aprendre a jugar per competir i representar el nostre país”

arnau-vidalarnau-vidal2