30.10.09

Barcelona podria ser la nova seu de la internacional de fut-tennis

L’Associació catalana és ambiciosa amb la projecció de la selecció

L’Associació Fut-tennis Catalunya comença a recollir els fruits de la bona gestió feta d’ençà el seu reconeixement el mes de maig passat. Tant és així, que Barcelona sona com la clara candidata a ser la nova seu de la Federació Internacional, una decisió que es coneixerà el proper maig del 2010 durant el Congrés de Xipre on es farà la votació. Actualment, Zagreb (Croàcia) és el centre de la internacional i de sortir Barcelona, passaria a ser la seu permanent de l’organisme amb independència dels canvis dins la junta directiva.

Aquest fet portaria el congrés general del 2011 a Barcelona i la primera Copa d’Europa de Clubs pel 2012. A més, Barcelona seria seu de la internacional i l’europea a la vegada.

Així doncs, l’agenda del president de l’Associació Fut-tennis Catalunya, Albert Pastor, està carregada d’actes pels propers mesos, tal com afirma ell mateix: “Estem treballant amb la Generalitat i la Plataforma per fer-ho factible. Creiem que la ubicació de la seu estarà al Parc de l’Esport de Sant Cugat que aplegarà les federacions internacionals presents a Catalunya”.

D’alta banda, aquest mes de novembre s’espera la visita del president de la Federació Internacional Dubravko Lipnjak i dels de l’Argentina, Portugal i Emirats Àrabs Units.

La catalana ha realitzat una bona gestió i promoció del fut-tennis arreu del món i ha treballat per la futura integració d’una vintena de països més entre els que es troben la Xina, Uruguai, Mèxic o Austràlia. Actualment, la internacional està formada per 40 membres.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:
http://www.elpunt.cat/noticia/article/-/-/98141.html