28.10.09

”Volem una final de la Davis amb la selecció catalana”

Sergi Blàzquez a El Club de la Mitjanit de Pere Escobar

El vicepresident de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Sergi Blàzquez, va ser convidat ahir a la nit al nou programa esportiu de Catalunya Ràdio El Club de la Mitjanit presentat per Pere Escobar. L’ocasió s’ho mereixia i els inicis del programa es van centrar en la sorprenent victòria de l’Alcorcon sobre el Reial Madrid per 4 a 0 a la Copa del Rei.

A continuació la tertúlia va dirigir-se cap a la notícia de la seu de la final de la Copa Davis per part de Barcelona i el fet que l’Ajuntament barceloní pagui 2,2 milions d’euros per aconseguir-ne l’exclusiva. Blàzquez es va mostrar respectuós amb la Federació Catalana de Tennis però va remarcar que ”el que volem és veure el Sant Jordi animant la selecció catalana. Hem demanant una entrevista amb el seu president, Sr.Francesc Orriols, per veure com podem avançar en aquesta direcció”. Blàzquez va criticar ”que l’Ajuntament pagui 1 milió d’euros de canon a la Federació Espanyola de Tennis només per acceptar el sí de Barcelona i en canvi negui l’Estadi Olímpic a una associació catalana reconeguda, com la de Rugby Lliga, que al juny passat se li va prohibir inicialment poder disputar un Catalunya-República Txeca previ a un partit dels Dragons Catalans de la Superleague”.

La resta de tertulians, Fabián Ortiz (As), Toni Freixa (exassessor del FCBarcelona) i especialment Jordi Badia (excap de comunicació del FCBarcelona) també van dir-hi la seva. Per Badia ”només aconseguirem el reconeixement del nostre esport si els polítics s’ho agafen seriosament, però no els interessa i estic cansat que ens enganyin”. A banda va destacar que és incomprensible com ”hi ha catalans, presidents de federacions espanyoles, com en el cas de les curses de muntanya, que fan maniobres per fer-nos fora de la federació internacional i aquí, cap polític, fa res per parar això”.

{mp3}SergiBlazquez-PereEscobar{/mp3}